ТОП 10 на най-красивите коледни украси - част 1




Виена
Зимна Виена определено е едно от местата, в които можеш да се влюбиш. Гирляндите от светещи крушки, блестящи над красивите улици, създават усещането за уют и романтика. Магазините са украсени с борови клонки, а хората по улиците
успешно те зареждат с коледно настроение. Гигантските коледни полилеи те отвеждат до катедралата Свети Стефан и двореца Шьонбрун, където се провеждат дневните Коледни концерти.
 
Копенхаген
Градините на Тиволи в Коменхаген приютяват един от най-старите увеселителни паркове в света. Японска пагода, красиви заведения, влакчета, лодки – всичко се преобразява през зимата и привличат всички туристи, които искат да се пренесат в една снежна приказка. А като допълнение към това там ще ви предложат глътка греяно вино и вкусни ябълкови кнедли.
Брюксел
Когато посещавате Брюксел по време на коледните празници, то определено ще бъдете заслепени от празничната им украса. Но това, което в никакъв случай не трябва да пропускате е невероятния Коледен базар. Разположен из целия блощад Гран Плас, над 240 производителя от цяла Европа, ще ви предлагат различни вкусотии, ароматни вина и много ръчно изработени сувенири.
Грузия
Грузинският парк Калалау е украсяван с хиляди светлинки, приветствайки коледните празниците с пълна сила. Те изобразяват различни фигури и празнични сцени, сред които маршируващи войници и др. Това, което прави околностите още по-красиви е красивият, натрупал, пукав, бял сняг.
Меделин, Колумбия
Макар и с не много добра репутация, Меделин определно се опитва да привлече посетители  с невероятната си коледна украса. Когато отидете там ще можете да се разходите сред множество украсени с лампички предмети, гигантски 3Д фигури, опаковани с хартия щандове и весели хота,очакващи коледните празници.




0 comments:

Публикуване на коментар

Recent Comments

 

Blogger news

About