Рафтинг по река Нахани - Канада


Река Саут Нахани се намира в Канада и е с дължина 563км. Тя е приток на р. Лиард, тече само на югоизток и по-голямата част от нея преминава през националния парк "Нахани". По течението й могат да се видят едни от най-красивите и диви места в Северноамериканската държава. Тя преминава през 4 забележителни каньона и вторият по височина водопад в Канада - Вирджиния.

За търсачите на силни усещания и любителите на рафтинга, това определено трябва да влезне във вашият списък. Експедицията е едно преживяване, което остава за цял живот.
Маршрутът, по който преминавате е 94км, като се преодоляват 396м надморска височина през бързеите.
Имената на някои от обектите обаче не трябва да ви стряскат. Ще се наложи да преминете през Hell`s Gate ( Вратите на Ада), да плавате покрай Headless Creek ( Потока на обезглавения) и да направите лагер в Deadman Valley ( Долината на мъртвеца).
Топящите се снегове на планината Макензи подхранва водите на Нахани и осигурява едно незабравимо изживяване на любителите на рафтинга. Имайте предвид, че трябва да сте добре подготвени за това изпитание. Очакват ви много бързеи и големи вълни, за които ще са необходими самообладание и добра физическа подготовка. Но всичко това си заслужава, за да можеш за финал да се отпуснеш в топлите води Краус Хотспингс, наслаждавайки се на невероятната природа около вас.


0 comments:

Публикуване на коментар

Recent Comments

 

Blogger news

About